Nový blog na vlastní doméně, hlavně pro sebe, ale samozřejmě i pro vás

30. 10. 2016

Letošní podzimní záchvat pracovitosti odnesl i můj letitý blog. Ačkoli mě hodně inspiroval při výstavbě našeho administračního systému mBlog, dnes už nevyhovuje. A moje doména ležela ladem a nabízela se i k jinému využití než jen pro mail. 

Matkalovy útržky ze života, sem tam názor, měly vypadat úplně jinak. Přesvědčit ale Michala, že v záplavě práce má budouvat další nový web byl oříšek na dlouhé měsíce. A své narozeninové přání, které si od něj jednou za rok nechám přednostně splnit, si nechci vyplácat na blog, který čte nejspíš jen má rodina a pár přátel.

TIP: Že to chce změnu nejen na webu, jsem cítil už loni

Utrhnul jsem tedy drápky letnímu pokusu věnovat se pokémonům a články z něj přeházel na myApple.cz. Pěkně ručně jsem zkopíroval a při tom zeditoval starší texty a nahrál je sem. Zbýval design. Dnes jsem se po posouvání času probudil časně a za Michalovými zády jsem si v mezích mých mizivých znalostí poladil CSS. Vyšlo z toho tohle.

Chtěl bych ještě aspoň fotogalerii, ale šance nejsou velké, práce je moc a má přednost. Zase mám ale novou rubriku Oblíbená videotéka, která tu zbyla po zběsilém Pikatchu a tak jsem do ní naplnil něco z minulosti. 

Tak ať se vám Matkalovy útržky dobře čtou. 

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce