Konečně jsme se zbavili Babiše a komunistů v jedněch volbách, bohužel i ČSSD

09. 10. 2021

Právě tyhle volby jsou ty historické, říkají nám pokaždé politici. A některé opravdu jsou. Obzvlášť, když jsme se jedním tahem zbavili komunistů, socanů i Babiše. Vyhrála ODS. A to mě děsí, protože jsem nezapomněl. 

Zdravá část národa slaví. Vítězství "demokratické opozice" je okořeněné odesláním relikvie minulosti do zapomnění. Schytala to také ČSSD a z toho by neměl mít radost nikdo, jenž si přeje zastoupení slušné levice v parlamentu. I když rozum říká, že nic neočistí prohnilou stranu více, než si dát čtyři roky oraz, vypadnou zmetci a přijdou neokoukané ksichtíky, kterým bude chvilku trvat, než se naučí starým kouskům. A měli by se vrátit rychle, jinak se ta šílená skupina traktoristů a moraváků přikloní k ještě horším variantám. 

Chtěl jsi změnu? Tak trp!

Děsivější zpráva je, že jsme s hlasitým cinkáním klíčů vrátili zpět ODS. Tu samou, která zemi drancovala deset let. Stejnou, i když s jiným předsedou, jenž vypadla v době recese, kterou způsobila, s ostudou a poukazem na kriminál, co nepřišel pro nikoho. Naprosto nereformovanou, s pýřícím se Langerem na sjezdech. 

A tak si tu jen pro budoucnost poznamenávám, neboť sám jsem změnu volil, že jsem se tak trochu zbláznil.

Děsím se vlastního rozhodnutí a velmi pravděpodobně si budu brzo oprávněně vyčítat, co jsem/jsme to způsobili.

Mít v čele arogantního prospěcháře a prokázanou krysu nikoho netěšilo, jenže si nelze odpustit konstatování, že to bylo opravdu pěkných osm let konjunktury, zvyšování důchodů, platů i snižování daní. A bude bude teď opravdu líp?

Dost o tom pochybuju. Nic neříkám, ale na moje slova tutově dojde. Tohle bude průser.   

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce