Názory a politika

Seznam Zemanových zvratků za dvě volební období, bohužel pravidelně aktualizováno

19. 01. 2023  Názory a politika

Článek poprvé vyšel v roce 2015 a obnovuje se znovu a znovu, protože není mnoho měsíců, kdy by pseudoprezident nenapáchal nějaké veřejné škody. S prezidentem nyní opravdu musíme počítat na každém kroku. Bohužel tak, že se za něj polovina národa propadá hanbou. 

Konečně jsme se zbavili Babiše a komunistů v jedněch volbách, bohužel i ČSSD

09. 10. 2021  Názory a politika

Právě tyhle volby jsou ty historické, říkají nám pokaždé politici. A některé opravdu jsou. Obzvlášť, když jsme se jedním tahem zbavili komunistů, socanů i Babiše. Vyhrála ODS. A to mě děsí, protože jsem nezapomněl. 

Koronavirus, české šílenství a snad přiměřená opatření vlády

03. 03. 2020  Názory a politika

Dnes jsem si přečetl příspěvek na Facebooku od Martina Jaroše, jenž mi připadá, jako bych ho napsal já sám. S dovolením ho přebírám bez úprav a pod každičkou větu se podepisuji.

Vy strážci národa, co chrochtáte nad vlastními koryty, teď se začněte bát skutečných migrantů

18. 01. 2018  Názory a politika

Apokalypsa přichází. Ta skutečná. Báli jste se milionu "ekonomických" uprchlíků v Evropě? Přichází doba, kdy budete mít proč. V Kapském městě došla voda. Skutečný světový problém. Až dojde v celé Africe, převalí se přes nás vlna, kterou nezastaví žádné ostnaté dráty, vaše koupené pistolky ani domobrany.

Manuál pravdy proti dezinformacím o Jiřím Drahošovi, vyvracejte lži na Facebooku a sdílejte!

16. 01. 2018  Názory a politika

Ateliér občanské angažovanosti zveřejnil manuál vysvětlující dezinformace o kandidátovi na prezidenta profesora Jiřího Drahoše od Jiřího Cempera. ze stránky Volíme Jiřího Drahoše ve druhém kole

Nechci sprostého Babiše, ani hrubého premiéra, nechci vulgární divadlo ani ČT, jsem divný?

07. 02. 2017  Názory a politika

Poslední dobou mi zůstává rozum stát. Rozhodně nejsem přehnaně úzkoprsý a pro ostřejší výrazivo jsem si v životě nešel daleko a dobře vidím, jak se mluví v hospodě i na ulici. Máme to ale zavádět jako normu ve veřejném prostoru? Já nechci!

Jaké má cíle Zeman, největší a nejnebezpečnější manipulátor v zemi?

20. 10. 2016  Názory a politika

Tahle úvaha musí začít konstatováním: Prezident Zeman může být vším, jen není hlupákem. Nezbývá než politovat všechny, kteří si to neuvědomují a nevědomě s ním hrají evidentně přepečlivě připravenou hru s nejasným cílem. Zajímavé je, že nejvíce mu pomáhají ti nejchytřejší v národě, elity, k nimž vzhlížíme, nebo bychom alespoň měli.

Jak mě Microsoft opět donutil k hlubokému opovržení

18. 10. 2016  Svět mobilů

Už je to dávno, co jsem nesnášel Windows. S vyjímkou Nokia jsou mi značky v elektronice více méně ukradené. Některé jsou mi ukradené více, jiné méně. Některé mi vyhovují, do jiných bych kopnul. Žádná mě ale ještě nikdy nestála za to, abych ji začal nenávidět, vždycky jsem si myslel, že je to zavrženíhodný pocit, jaký si nejspíš nezaslouží ani zločinec, natož beztvará nenažraná firma.

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce