Magazín o IQOS, který mě vrátil do života, sleva na nákup IQOS

19. 11. 2018

Desátý, dvacátý, nebo ani nevím kolikátý pokus sestavit informační web na nové téma mi opět otočil život. Dost bylo povalování na gaučíku, rok 2018 se do mého životopisu definitivně zapsal zářivou tužkou. 

Loni o Vánocích jsem udělal zásadní krok pro vlastní zdraví. Bylo to přesně rok poté, co mě u štědrovečerního stolu 2016 klepla pepka. Naštěstí bez následků na zdraví a překvapivě i na duši. Žádné velké varování jsem na vědomí nevzal, přesto nejsem blázen, abych ignoroval, o jak závažnou zprávu mého těla šlo. Začal jsem poctivě každé ráno polykat prášky na tlak a dostal o důvod víc už podruhé v životě zatočit s kouřením a začít šlapat na brzdu s alkoholem.

EDIT: Od Roku 2020 se magazín přejmenoval pod tlakem firmy na IQFAN.cz 

Jenže zbavte se té radosti a ještě nepřiberte 30 kilo navíc, jako když jsem poprvé odložil milované Camelky na osm let. Řešení přišlo díky IQOS, je geniální vynález, který díky nehoření papírku a tabáku odstraní většinu nánosů na plicích z cigaret a láduje dál nikotin do těla zdravěji.

Jak jsem dostal k Vánocům hned dva IQOSy

No zdravěji. logicky nepolykáte kila dehtu ze spáleného papíru a snad má o 95% méně některých škodlivin, ale jestli je zdravější zjistíme zase po desítkách let. 

To ale není ta největší změna, kterou mi IQOS přinesl, i když co může být víc než zdraví. Viditelný však mám větší posun. Z nadšení z IQOS jsem okolo něj vytvořil rozsáhlou komunitu, pak český informační web a nakonec jich mám několik i v zahraničí. A rozhodně ne bezvýznamný, dobře si ho všímají i v americké centrále. 

Takže je líp. O dost líp. Konečně zase smysluplná práce, plná nadšení, která mi smyla ze srdce hořkost z fiaska Microsoftu, jenž mi vzal na dlouho vůli psát a znechutil mi na dlouho, ne-li definitivně, radost z mobilů. Trucovitě jsem sice ještě měl Nokii 8 Sirocco (mimochodem skvělý mobil), ale kdeže loňské sněhy jsou, už taky mám nenáviděného Samsunga.

Takže kdo má zájem, rád mu ukážu, jak se zbavit smradu z cigaret a pomůžu mu sehnat IQOS v podstatě zadarmo. Stačí napsat. Zvažte to, stojí to za to. 

Jak koupit IQOS se slevou

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce