Vy strážci národa, co chrochtáte nad vlastními koryty, teď se začněte bát skutečných migrantů

18. 01. 2018

Apokalypsa přichází. Ta skutečná. Báli jste se milionu "ekonomických" uprchlíků v Evropě? Přichází doba, kdy budete mít proč. V Kapském městě došla voda. Skutečný světový problém. Až dojde v celé Africe, převalí se přes nás vlna, kterou nezastaví žádné ostnaté dráty, vaše koupené pistolky ani domobrany.

A pak budete všichni trpce litovat posměšků nad sluníčkáři a vítači. Pak pochopíte, že když byl čas, škrtili jste se o své ubohé sociální dávky, nepodali jste ruku a vzývali své fašistické vůdce se šikmýma očima. 

Kapské město je prvním velkým africkým sídlem, které ukazuje světu skutečnou apokalypsu. Voda z kohoutků neteče. Ozbrojené patroly střeží přídělový systém 25 litrů životodárné tekutiny na osobu. Mastné vlasy jsou projevem občanské uvědomělosti a poslušnosti. Záchody se nesplachují, pračky neperou, bazény vyschly.

ČT: První africké velkoměsto je bez vody, Kapské město startuje příděly 

Evropo probuď se ze svého náboženského kultu peněz, dokud je čas. Zační ukrajovat své bohatství a rozdávat ho potřebným ve svém vlastním zájmu. Neboť právě zvoní hrana. Nebudou to vzdálené Spojené státy, přes které se převalí vlna miliónů vyprahlých a zoufalých černochů s iPhony v rukou, žádné zdi ani armády nezastaví žíznící, lačnící po doušku vody pro své děti.

Potom vzpomenete ještě s nostalgií na islámský terorismus proti jednotlivcům, na hloupé řeči o nebezpečnosti muslimů. Až se stane voda náboženstvím, zhyneme. 

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce