Food blog

Zlatavé šunkofleky podle Mata po hezkém dni s babčou Hanou. K ochutnání u nás jen dnes!

24. 11. 2016  Food blog

Ani nepamatuju, kdy jsem měl s babčou tak hezký den. Byla milá a neremcala, objezdili jsme půlku světa po doktorech, nákupech a poštách. Nakonec jsme se usnesli, že spácháme šunkofleky, které jsme ani jeden v tomhle století nedělali. Chcete ochutnat? Zastavte se! Ale jen dnes. 

Indonéská restaurace Javánka na rychlé jídlo i posezení

30. 10. 2016  Food blog

Druhým Matkalovým rychlým pohledem na food blogu je indonéské Fusion bistro s perfektní pověstí na internetu. Dorazili jsme sem na skok a nelitovali. Útulné prostředí, smíchané z české i asijské tradice, působí trochu alternativně a neuvěřitelně domáckým dojmem. 

Bibimbab Korea, snové sushi, co se jmenuje Gimbap a rýže na padesát způsobů

15. 10. 2016  Food blog

Úplně prvním zastavením v nové rubrice Matkalův Food Blog je žižkovská restaurace Bibimbab Korea. Přijali jsme pozvánku od kámošky Vandy a jako vždy, co ona doporučí, zaslouží si nejvyšší hodnocení. Pokud korejské jídlo neznáte, věřte, že nejde o žádné nudle od vietnamců. 

Nejstrašnější rodinná večeře v Golemově restauraci v Březiněvsi

22. 02. 2016  Food blog

Rád bych vás seznámil s hrůzným zážitkem v Golemově restauraci v Březiněvsi. Pohodlně se usaďte, bude to dlouhé čtení a pokuste se nesmát, tohle totiž nebyl vtip ani chviličku.

Bradavická kuchyně lektvarů, vánoční vepříkova maštika a půlnoční jablečná matláda

22. 12. 2014  Food blog

Vánoční dárky mají být osobité. Po celá léta nesnáším manželčino přesvědčení, že vánoční stromeček musí přetékat drahými dárky. Nejvíc preferuju ruční dárky. Už nejsem dítě a nemůžu kreslit přáníčka, což mě ale nezastaví. 

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce