Svět mobilů

Samsung se omluvou umí postavit čelem k vybuchujícímu Note 7, narozdíl od Microsoftu

07. 11. 2016  Svět mobilů

Vybuchující prémiový model Galaxy Note 7 Samsungu nadělal obrovské škody. Ale asi není náhodou, že se z průšvihu poučil a zakončuje aféru omluvou a sypáním popela na hlavu. Škodolibé milovníky jiných značek skandál zahřál u srdce. Jenže vše je o přístupu k problému. Proč něco takového neumí i Microsoft? 

Jak mě Microsoft opět donutil k hlubokému opovržení

18. 10. 2016  Svět mobilů

Už je to dávno, co jsem nesnášel Windows. S vyjímkou Nokia jsou mi značky v elektronice více méně ukradené. Některé jsou mi ukradené více, jiné méně. Některé mi vyhovují, do jiných bych kopnul. Žádná mě ale ještě nikdy nestála za to, abych ji začal nenávidět, vždycky jsem si myslel, že je to zavrženíhodný pocit, jaký si nejspíš nezaslouží ani zločinec, natož beztvará nenažraná firma.

Mor v rodině se šíří, iPhone doplněný Samsung S6 EDGE zabíjí hřebíčky do rakve Microsoftu

07. 10. 2015  Svět mobilů

Windows Phone u nás doma prohrává na celé čáře, jeho záchraně ani táta nepomáhá, nechává se požírat konkurencí. A žádné růžové vyhlídky do budoucna nejsou v dohledu. 

Komentář druhý: Windows 10 jdou naproti uživatelům, proto jsou krokem zpět

07. 02. 2015  Svět mobilů

Celý víkend jsou servery Microsoftu vytížené, první tisíce odvážlivců stahují z programu Windows Insider technický náhled představeného systému Windows 10. Také jsem jako správný Microsoft nadšenec stahoval. Moje pocity jsou hodně rozpolcené a proto píšu v tomto týdnu už druhý osobní názor, který se rozhodně většinovým uživatelům nebude líbit.

Proč miluju Windows Phone a dnes už téměř nenávidím Symbian

05. 02. 2013  Svět mobilů

Úvodem se sluší poznamenat, že všechny následující řádky jsou osobním zamyšlením a pocity nadšence pro mobilní komunikace, vývoj aplikací, mobilní operační systémy a samozřejmě Nokia. Článek vzešel ze žhavé diskuze, která se neočekávaně na téma porovnání systémů v Nokia telefonech rozhořela a rozdělila redakci myNokia.cz na dva téměř nesmiřitelné tábory.

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce