Thajsko druhý domov

Cestopis: Kambodžské děti, už nikdy nebudete chtít slyšet Mister, only one dolar

27. 02. 2012  Cesty a špacíry

Kambodžské děti jsou kapitola sama pro sebe. Pro slabší povahu, jakou jsem já, mající hromadu svišťů doma, jsou tu děti sociální zkázou. Neměl jsem sebou dost peněz a to mě zachránilo od bankrotu. A pak také můj spolucestující Martin, otřískaný harcovník celého světa, trochu cynický a odmítající podporovat ze svých peněz kohokoli. On mi byl zdviženým prstem, jen díky němu jsem měl ještě další dny co jíst, jinak bych rozdal vše co jsem měl.

Cestopis z Thajska: Porucha s Emirates je prodlouženou dovolenou zdarma

04. 04. 2011  Thajsko druhý domov

Když se rozbije letadlo, je to problém. Když se rozbije Airbus A380, je to velký problém. Více než 500 lidí je naštvaných, nedoletí do cíle včas, zlobí se na výrobce i na aerolinky. Sedí hodiny odbaveni, bez možnosti útěku. Pokud čekají v noci, jako ti, o nichž je tento příběh, jsou navíc unavení, ospalí a už se vidí doma, v teplé posteli, s horkým šálkem kávy nebo čaje.

Cestopisy z Thajska: Patthaya město zaslíbené zábavě, rozkoši a sexu

20. 12. 2010  Cesty a špacíry

Přístavní město asi 150 km za Bankogem je dalším centrem zábavy, lásky a sexu. Konkuruje Bankogu především intimnější atmosférou a menším shonem. I když jen na oko. Zachovává si hodně z pravého Thajska, ale se západními službami. Je proto často cílovou destinací pobytových turistů, kteří nestojí o hotely a bazény. 

Cestopisy: Nejkrásnější den v ráji, křížem krážem po Thajsku od slonů až do klece s tygřaty

13. 12. 2010  Thajsko druhý domov

Cestování po Thajsku bylo tou nejzajímavější částí útěku z domova. A nejlepší je začít největším zážitkem v životě, dvoudenním výletem na most přes řeku Kwai, mazlením s tygřaty v Tygřím chrámu a jízdou džunglí na slonech.

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce