Galerie štěstí

Malajský tygr. Kočky! Miluju tygří koťata. A obdivuji ZOO Praha

07. 01. 2018  Galerie štěstí

Tygří koťata v ZOO Praha jsou fenomenálním úspěchem. Bulan a Wanita jsou moji hrdinové pro letošní rok! Každý den se slzičkou v oku obdivuju nejkrásnějšího tygra na světě, který je kriticky ohrožený a bezmezně obdivuji naší ČESKOU ZOO, která je jako teprve drujá v Evropě dokázala odchovat. 

Svezení metrem jako řidič v kabině vám udělá šťastný rohlík na tváři

03. 11. 2016  Galerie štěstí

Jízda metrem rozhodně nepatří mezi moje oblíbené kratochvíle. Ale protože bydlíme přímo nad stanicí, poslední roky se jí občas nevyhnu. Posadit se na místo řidiče je o mnoho větší zábava, která každého kluka musí potěšit. 

Poklady z dětství, domino na spálení a foťák, který pořídil mou první fotku

01. 11. 2016  Galerie štěstí

Babička drancovala skříně a chystala se vyhazovat staré poklady. Fotky se mi povalují v počítači, není je kam zařadit a sem se dokonale hodí. Pěkně si je nahraju, abych nezapomněl. 

Tak máme v rodině další křivochcalku, jmenuje se Adélka a následně konečně i kluka Dominika

18. 04. 2016  Galerie štěstí

Podle dětí se prý pozná stáří. No tak to se u nás asi pěkně stárne. Katka nejdřív spolkla meloun, pak spíš medicimbal a když ho zase vyprdla, byl z toho řvoucí uzlíček. Jmenuje se Adélka a jako každý škvrně především řve a chrní. 

Poslední slova Steve Jobse: "Bohatství život šťastným neudělá"

14. 11. 2015  Galerie štěstí

"Došel jsem až na vrchol úspěchu ve světě byznysu. V očích druhých je můj život nejspíš ztělesněním úspěchu. Nicméně mimo práce mám jen málo radosti. Na konci je bohatství jen aspektem života, kterému jsem přivykl."

Svět je tak krásné místo k žití, slunečné dny v Karlíně

07. 05. 2011  Galerie štěstí

Jen málo stačí, ne příliš hřející sluníčko, co rozzáří ulice, pomalá projížďka kabrioletem ulicemi Karlína, kde se na jaře otevírá jedna hospůdka za druhou. Napadlo mě to právě na jedné z tříd, které vyrostly po záplavách namísto širokých silnic mezi starobylou zástavbou, která přežila vodu, jak tohle ještě nedávno nepříliš malebné místo začíná dýchat novým životem.

Jak získat titul Absolutní otec roku. Putování s dinosaury v O2 Aréně  

21. 02. 2010  Galerie štěstí

Píše mi takhle na ICQ kamarád: "Putování s dinosaury v O2 Aréně je fakt super, chceš poslat video?" Kdybych včas odpověděl že ne, ušetřil bych si spoustu starostí, ale přišel bych o titul absolutní otec roku."

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce