Mediatéka

Prostě ji miluju: One Direction - More Than This

01. 11. 2016  Mediatéka

Prostě je miluju a tuhle asi nejvíc.

Úchvatné drama Soudce 2014

01. 04. 2015  Mediatéka

Drama otce soudce a syna právníka vlastně vůbec není o zabití, o kterém se ani nedozvíme, jak se přesně stalo. Je především o uzavřeném a paličatém otci, jenž byl z ne úplně pojmenovaných důvodů v celoživotním rozkolu se svým synem, který se stal, snad navzdory, elitním právníkem.

Ayerton Senna, dokument o nesmrtelné legendě, o mém idolu

16. 08. 2011  Matův svět

Po recenzích jsem od dokumentu o legendě Formule 1 a mém idolu čekal malinko víc. Zejména role Michaela Shumachera v jeho životě byla vynechána úplně. Toho, jenž nebyl pozván na pohřeb stejně jako Ecclestone, a jenž se po letech zhroutil na tiskové konferenci, když překonal poslední Sennův rekord v počtu pole possition.

Game of Thrones, luxusní pohádka pro dospělé, která šokuje v každé sérii

26. 07. 2011  Mediatéka

 Luxusní seriál z produkce HBO mi doporučil jednoho dne synovec, zamilovaný do čehokoli, co by se mohlo stát tisíce let před naší érou, ale konzumující to zásadně na výdobytcích naší doby - počítačích. Dodal první díl ke shlédnutí a já se okamžitě zamiloval. Všech existujích deset dílů jsem shltnul do druhého dne, vlastně spíš noci :-) a okamžitě získal chorobu ze závislosti. Mohl jsem vlastně být rád, že jsem nebyl trápen týdenním čekáním na každý nový díl, že jsem se o nové lásce dozvěděl až když byl všem dílům ámen. Netrvalo dlouho a zjistil jsem, že nemocný nejsem sám a naše choroba bude ukojena až za rok. A tak jsem začal pátrat dál.

Souboj titánů, druhý pokus je úspěšným reparátem originálu

19. 04. 2010  Mediatéka

Sáhnout na legendu se většinou nevyplácí. Jen málokterý autor je citlivý k historii a sledovat několik převtělení Robina Hooda je pro mě osobně utrpení, stejně jako mě neberou předělávky starých hudebních hitů. Že vyjímka potvrzuje pravidlo ukázal film Souboj titánů, na který jsem po příznivých kritikách zaskočil se synem.

Unikátní Imaginárium Dr. Parnasse jako rozlučka s Heathem Ledgerem

19. 03. 2010  Mediatéka

Tenhle film (ČSFD) jsem chtěl moc vidět. Chtěl jsem ho moc vidět s někým koho mám rád ruku v ruce a obdivovat posmrtně Heathův výkon a být opět smutný z toho, že už s ním nic dalšího nikdy neuvidím. Byl jsem připravený znovu si připomenout, jak nemohu uvěřit jeho dobrovolnému odchodu uprostřed natáčení.

We Are The World 25 for Haiti, obnovená legenda neumírá

22. 02. 2010  Mediatéka

Miloval jsem tenhle song kdysi a miluji ho i dnes, když opět v nové verzi pomáhá. 

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce