Matův svět

Bolt Food - bleskově rychlé doručení nákupu za čtvrt hodiny za 29 Kč, zázrak moderní doby

20. 04. 2022  Matův svět

Dnes jsem poprvé vyzkoušel doručení potravin do 15 minut. A jsem z toho tak v šoku, že se o to musím podělit, ačkoli to bude znít jak reklamní článek. Ale jsem toho názoru, že dobré věci se mají chválit. 

Španělsko je odjakživa má země zaslíbená, kde bych chtěl dožít

14. 04. 2020  Matův svět

Kdybychom hledali národ, který doslova svádí k povídání a mluvení, na prvních místech by byli určitě Španělé. V ulicích Barcelony a Madridu se snadno navazují nové kontakty.

Magazín o IQOS, který mě vrátil do života, sleva na nákup IQOS

19. 11. 2018  Matův svět

Desátý, dvacátý, nebo ani nevím kolikátý pokus sestavit informační web na nové téma mi opět otočil život. Dost bylo povalování na gaučíku, rok 2018 se do mého životopisu definitivně zapsal zářivou tužkou. 

Jak se ve stáří boří dětské mýty, Opus nezpívá Holky běžte dál

13. 04. 2018  Matův svět

Life is life od rakouské skupiny Opus je jednou z legendárních odrhovaček, která nemohla minout nikoho, kdo prožil mládí na sklonku socialismu. Hned na začátku obsahuje větu, o níž je většina Čechů přesvědčena, že je v jejich mateřštině. Ale není. 

Malajský tygr. Kočky! Miluju tygří koťata. A obdivuji ZOO Praha

07. 01. 2018  Galerie štěstí

Tygří koťata v ZOO Praha jsou fenomenálním úspěchem. Bulan a Wanita jsou moji hrdinové pro letošní rok! Každý den se slzičkou v oku obdivuju nejkrásnějšího tygra na světě, který je kriticky ohrožený a bezmezně obdivuji naší ČESKOU ZOO, která je jako teprve drujá v Evropě dokázala odchovat. 

Heroický úkol roku 2017 - organizace svatby v indiánském týpí na plzeňských pastvinách

25. 08. 2017  Matův svět

Kamarádi Anička a Joel se rozhodli vzít. Nebylo by to nic neobvyklého, žijí spolu už nějaký pátek a láska jim stále kouká z každého pohledu. Na jejich svatbě bylo zajímavé místo, pořádala se u rodičů na ranči nedaleko Plzně v indiánském týpí. S typickou vlezlostí jsem jim do nesmělých příprav tak dlouho kibicoval, až mi celá organizace spadla na hlavu. 

Pošli to dál, moje bible ve dvou minutách. Jen to přehraj a pak tak žij

07. 12. 2016  Mediatéka

Nikdy mě to neomrzí, jen dvě minuty z filmu Pošli to dál a hned vím, jak chci, aby vypadal svět. A vždycky se tím budu řídit, i když jsem se stejně jako Trevor už mnohokrát spálil.

Výslechovna: Lukáš, skála životní a bratr v bouři stojící, prodavač aut a milovník

05. 11. 2016  Matův svět

Do sítí mojí soukromé Výslechovny se zamotal i bratr můj, stojící při mě už 27 let. Tak jsem se ho zeptal na pár kravinek. 

Michal, hlava našeho vývoje, Gatesem pomazaná a Jobsem omámená

05. 11. 2016  Matův svět

Prvním vytěžovaným je kamarád a kolega Michal, bez kterého by naše projekty neexistovaly. Otestuju na něm moji Výslechovnu. 

Nový blog na vlastní doméně, hlavně pro sebe, ale samozřejmě i pro vás

30. 10. 2016  Matův svět

Letošní podzimní záchvat pracovitosti odnesl i můj letitý blog. Ačkoli mě hodně inspiroval při výstavbě našeho administračního systému mBlog, dnes už nevyhovuje. A moje doména ležela ladem a nabízela se i k jinému využití než jen pro mail. 

Pokrok nezastavíš: "Ten den, kdy potkáš babičku, jak si přehrává video z mobilu"

29. 10. 2016  Matův svět

Jsou dny, které se zdají být každodenními a přesto jsou vyjímečné svými detaily a zapisují se do dějin. Takové dny si zaslouží být zaznamenány, aby je pokolení budoucí nezapomněla.

Tak máme v rodině další křivochcalku, jmenuje se Adélka a následně konečně i kluka Dominika

18. 04. 2016  Galerie štěstí

Podle dětí se prý pozná stáří. No tak to se u nás asi pěkně stárne. Katka nejdřív spolkla meloun, pak spíš medicimbal a když ho zase vyprdla, byl z toho řvoucí uzlíček. Jmenuje se Adélka a jako každý škvrně především řve a chrní. 

Březen, v Kobylisích budem, duben, ještě tam snad zůstanem

19. 04. 2015  Matův svět

Bradavice buďte sbohem, vivat Kobylisy. Vesnice zaslíbená, Prahou jen zdálky políbená :-) No, ale je tu metro. Za barákem. Zajímavá zkušenost, být krtkem v centru o půlku rychleji než autem a tankovat jednou týdně za dvě stovky.

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce