Moje oblíbené příspěvky

Pošli to dál, moje bible ve dvou minutách. Jen to přehraj a pak tak žij

07. 12. 2016  Mediatéka

Nikdy mě to neomrzí, jen dvě minuty z filmu Pošli to dál a hned vím, jak chci, aby vypadal svět. A vždycky se tím budu řídit, i když jsem se stejně jako Trevor už mnohokrát spálil.

Cestopis z Thajska: Porucha s Emirates je prodlouženou dovolenou zdarma

04. 04. 2011  Thajsko druhý domov

Když se rozbije letadlo, je to problém. Když se rozbije Airbus A380, je to velký problém. Více než 500 lidí je naštvaných, nedoletí do cíle včas, zlobí se na výrobce i na aerolinky. Sedí hodiny odbaveni, bez možnosti útěku. Pokud čekají v noci, jako ti, o nichž je tento příběh, jsou navíc unavení, ospalí a už se vidí doma, v teplé posteli, s horkým šálkem kávy nebo čaje.

Cestopisy: Nejkrásnější den v ráji, křížem krážem po Thajsku od slonů až do klece s tygřaty

13. 12. 2010  Thajsko druhý domov

Cestování po Thajsku bylo tou nejzajímavější částí útěku z domova. A nejlepší je začít největším zážitkem v životě, dvoudenním výletem na most přes řeku Kwai, mazlením s tygřaty v Tygřím chrámu a jízdou džunglí na slonech.

Londýnská premiéra Knight and Day se stala hororem

29. 07. 2010  Cesty a špacíry

Londýn, město mě zaslíbené, jsem toužil navštívit celý život. Konečně se povedlo. Sice jako všechno v mém životě typicky jen napůl, ale byl jsem tam a něco jsem viděl. Především tedy premiéru filmu Knight and Day, na kterou jsem byl jako novinář pozvaný.

Waflačinky v Obýváčku, jaké svět neviděl a vy neochutnali

30. 03. 2010  Matův svět

Prosperita v Obýváčku je velmi nestabilní veličina. Zatímco v jednom týdnu se zdá, že club konečně začal vydělávat na nájem a elektřinu, v následujícím vezmou tržby střemhlavý loping a vyhrožují krachem. Řeším to různě, akce střídá akci, novými nápady lákám nové zákazníky.

Jak získat titul Absolutní otec roku. Putování s dinosaury v O2 Aréně  

21. 02. 2010  Galerie štěstí

Píše mi takhle na ICQ kamarád: "Putování s dinosaury v O2 Aréně je fakt super, chceš poslat video?" Kdybych včas odpověděl že ne, ušetřil bych si spoustu starostí, ale přišel bych o titul absolutní otec roku."

Ostrava, země Colors a průšvihům zaslíbená

10. 08. 2008  Matův svět

Léto 2008 nebylo příliš slunečné, ani příliš parné, ale bylo to nejkrásnější léto v mém životě. Svět byl oblečený do zářivých barev, které už jasnější nikdy nebudou. Město byla také oblečeno do festivalových Colours of Ostrava. Nejkrásnější setkání hudebníků oblékne každé léto, ať parné či deštivé, šedé či zářivé a přináší úžasné zážitky. Tohle léto Colours of Ostrava bylo ještě vyjímečnější, protože jsem na něm nebyl sám.

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce