Všechny příspěvky

Španělsko je odjakživa má země zaslíbená, kde bych chtěl dožít

14. 04. 2020  Matův svět

Kdybychom hledali národ, který doslova svádí k povídání a mluvení, na prvních místech by byli určitě Španělé. V ulicích Barcelony a Madridu se snadno navazují nové kontakty.

Koronavirus, české šílenství a snad přiměřená opatření vlády

03. 03. 2020  Názory a politika

Dnes jsem si přečetl příspěvek na Facebooku od Martina Jaroše, jenž mi připadá, jako bych ho napsal já sám. S dovolením ho přebírám bez úprav a pod každičkou větu se podepisuji.

Poslední trilogie Star Wars začala směle a skočila touhou po zapomnění

30. 12. 2019  Mediatéka

Star Wars jsou mojí skutečně nejoblíbenější ságou v životě, když se ozve průvodní melodie kdekoli v rádiu, televizi nebo na internetu, zamrazí mě. 

Zemřel mi idol, Marie Fredriksson byla symbolem boje s osudem, který ale nevyhrála

10. 12. 2019  Mediatéka

Nikoho nepotěšilo, když letos zemřel Karel Gott, ale fanoušci se utěšovali jeho naplněným životem. Dnes je černý den pro jinou generaci, která může najít útěchu leda v legendárních nahrávkách Roxette. 

Dovolená na Krétě, co vidět, kam jet na výlet a jaká navštívit zajímavá místa

27. 11. 2019  Cesty a špacíry

Ačkoli polovina naší posádky jsou plážoví povaleči, přišli na chuť výletům po nádherné Krétě a proto jsme navštívili zajímavá místa. První červnový týden jsme si vyhradili s Míšou, Aničkou a Joelem pro odpočinek na Krétě. Byli jsme tak nadšení, že jsme se na ní v obněněné sestavě museli ve stejném roce v září vrátit. A pořád ještě nemáme dost. 

Co navštívit ve Vídni během výletu na jeden den nebo víkend

05. 10. 2019  Cesty a špacíry

Vídeň není daleko a proto rozhodně stojí i za krátkou návštěvu. Pokud si připravíte itinerář, stihnete památky v centru i během jednoho dne.

Minicestopis z Irska, země zaslíbené, plné skvělých lidí, ale bohužel ne pro mě

02. 05. 2019  Cesty a špacíry

Vyrazili jsme s Míšou konečně do světa. První destinací kterou jsme spolu objevovali, se stalo překvapivě chladné jarní Irsko. 

Magazín o IQOS, který mě vrátil do života, sleva na nákup IQOS

19. 11. 2018  Matův svět

Desátý, dvacátý, nebo ani nevím kolikátý pokus sestavit informační web na nové téma mi opět otočil život. Dost bylo povalování na gaučíku, rok 2018 se do mého životopisu definitivně zapsal zářivou tužkou. 

Jak se ve stáří boří dětské mýty, Opus nezpívá Holky běžte dál

13. 04. 2018  Matův svět

Life is life od rakouské skupiny Opus je jednou z legendárních odrhovaček, která nemohla minout nikoho, kdo prožil mládí na sklonku socialismu. Hned na začátku obsahuje větu, o níž je většina Čechů přesvědčena, že je v jejich mateřštině. Ale není. 

Vy strážci národa, co chrochtáte nad vlastními koryty, teď se začněte bát skutečných migrantů

18. 01. 2018  Názory a politika

Apokalypsa přichází. Ta skutečná. Báli jste se milionu "ekonomických" uprchlíků v Evropě? Přichází doba, kdy budete mít proč. V Kapském městě došla voda. Skutečný světový problém. Až dojde v celé Africe, převalí se přes nás vlna, kterou nezastaví žádné ostnaté dráty, vaše koupené pistolky ani domobrany.

Manuál pravdy proti dezinformacím o Jiřím Drahošovi, vyvracejte lži na Facebooku a sdílejte!

16. 01. 2018  Názory a politika

Ateliér občanské angažovanosti zveřejnil manuál vysvětlující dezinformace o kandidátovi na prezidenta profesora Jiřího Drahoše od Jiřího Cempera. ze stránky Volíme Jiřího Drahoše ve druhém kole

Malajský tygr. Kočky! Miluju tygří koťata. A obdivuji ZOO Praha

07. 01. 2018  Galerie štěstí

Tygří koťata v ZOO Praha jsou fenomenálním úspěchem. Bulan a Wanita jsou moji hrdinové pro letošní rok! Každý den se slzičkou v oku obdivuju nejkrásnějšího tygra na světě, který je kriticky ohrožený a bezmezně obdivuji naší ČESKOU ZOO, která je jako teprve drujá v Evropě dokázala odchovat. 

© mStranka.cz
Chcete vlastní web zdarma? Napište mStránce